Úvod »Dietológia, zdravá výživa» Zloženie potravín a potravinových surovín


        

Zloženie potravín a potravinových surovín

Judit Süli, Anna Sobeková, Zuzana Bujdošová, Tatiana Hrušková - vyd. Osveta

img

 

Dostupnosť: dodanie 3 - 7 dní
Číslo produktu: OSV4759
Výrobca: Osveta
Rok vydania: 2019
Počet strán: 588
Väzba: tvrdá
jazyk: slovenský
EAN kód: 9788080634759
naša cena:
42,75 €

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Zloženie potravín a potravinových surovín obsahujú chemické zlúčeniny a práca zb potravinamy vyžaduje určité znalosti týchto procesov, pre kvalitu potravín je navyhnutné poznať ich chemické procesy, pre poradcov v oblasti výživy je tiež nevyhnutné poznať chemické procesy, je vhodná pre doktorov, poradcov vo výžive, dietológov, kontrolórov potravín.

NGQ0N